MILKA 1.:LU KEKSZES

Az utóbbi időben a Milka leginkább gyümölcspürés, lekváros változatokkal jött ki, melyeknek a csokija sem volt az igazi, az összhatás pedig végképp furcsára sikerült.

Ebben  a kekszes változatban viszont nem fogunk csalódni! Fincsi csoki, ropogós keksz: tuti kombináció!!!

csoki előlről
 A keksz gyártója LU (Lefévre Utile), melyről én eddig nem hallottam, de mint kiderült ez egy híres francia márka.1846-ban alapította  Jean-Romain Lefèvre Nantes városban. A két betű egyébként az ő nevének és a feleségének-üzlettársának a nevéből ered: Pauline-Isabelle Utile.

Jelenleg a gyár a Kraft Foods tulajdonában van, csakúgy, mint a LU. Ez a globalizációnak egy szerencsés találkozása. Ha már ott az a sok jó termék , miért is ne  lehetne őket összerakni? És máris érvényesül a szinergia. Külön- külön is jók voltak az alkotóelemek, nade együtt aztán.....mmmmm!!!!!

Egyébként nagyon valószínű, hogy a jövőben is számíthatunk érdekes párosításokra, mert a Kraft Foods alá tartozik többek között a Cote'D Or, a Toblerone, a Marabou, a Cadbury...stb. kekszmárkák közül az Oreo, Mikado, Tuc...stb.De jó néhány sajtkrém is. Ezzel kombinálva a csokit lenne csak igazán izgalmas a végeredmény...

A táblával egy baj van, hogy az eddig megszokott 100 helyett ez már csak 87 grammos, bár méretében, kivitelezésében ez egyáltalán nem kisebb, mint a korábbiak.

 csoki hátulról

VIDEÓ A TERMÉKRŐL

A csoki mini táblás (zsebbe való) változata itt látható:
http://nasi-ajandek.blogspot.hu/2014/10/milka-lu-es-tuc-minitablak.html

MÉG TÖBB MILKA:

TÁBLA:

SIMA KEKSZES
TUC KEKSZES
OREO KEKSZES
EGÉSZ MOGYORÓS
BUBBLY CSOKIS,TEJKRÉMES
SWEET WINTER
SMARTIES-SZERŰ DRAZSÉVAL
LOVE ME, KISS ME,HUG ME: SZILVA,NARANCS-JOGHURT,CSOKIS-KÖRTE
ROPOGÓS KARAMELL-MANDULA, SÓS PERECES

DOBOZOS:

TENDER WISHES: MEGGYES-CSOKIKRÉMES

SÜTI,NÁPOLYI,KEKSZ:

CRISPELLO CSOKIKRÉMES OSTYA CSOKIBEVONATTAL
PIEGUSKI: CSOKIS-MOGYORÓS KEKSZ
CAKE&CHOC: CSOKIDARABOS PISKÓTA


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések