LA CREMA: CSOKIKRÉMES KEKSZ

Hurrá!Még egy dobozos édesség! Szeretem, ha egy édességet nem zacsiba, hanem dobozba tesznek, így sokkal elegánsabb. Igaz, így a kevesebb többe kerül, de  most ezt hagyjuk figyelmen kívül.
Meg tudja valaki mondani, hogy milyen nemzetiségű ez a keksz???
Szerintem 5-ből öt nem találná ki. Ez ugyanis lengyel. Ami így látatlanba nem túl biztató, mert ki hallott már híres lengyel nasiról...? Lehet, hogy nem véletlenül??? Kezdek elbizonytalanodni...megint bedőltem a szép doboznak???


A nagy barna doboz 10 db, szintén barna kekszet tartalmaz. Eszembe jut a tescos citromos keksz. Az pont ilyen dundi volt, és az be is jött nálam.Kezdenek szétoszlani a sötét fellegek..., bár az illatába a kakaó mellé keveredik valami meghatározhatatlan furcsaság is.


Kettétörve a kekszet láthatjuk, hogy a doboz rajzán lévő kibuggyanó csokitenger elmarad. Képen kb. fele-fele arányú a keksz-krém, a valóságban, jószívűen azt mondom 1/3-ad.
A "crunchy"-ság (ez van írva a dobozra: crunchy biscuit - ropogós) is elmarad, sőt határozottan omlós tésztával van dolgunk. Sajnos az illatban megjelenő furaság az ízben is jelen van, kicsit műanyag jellege van. Hogy ez a csomagolástól ilyen v. valamenyik alapanyagtól, azt nem sikerült megfejtenem. 
Nyugodtan elfelejthetjük ezt a terméket.
Van ebből mogyorós változat is, hátha az jobb. Alkalomadtán majd beszerzek egy olyat is, merthát egy termékből ne ítéljünk meg egy egész céget. De nyilván ezek után némi fenntartásokkal emelem majd le a polcról...

Termék pontos megnevezése:
ropogós keksz csokoládékrémmel töltve (min.8% csokoládétartalommal a krémben)

Összetétel: csokikrém 30%(cukor, növényi olaj-szója, napraforgó-,zsírszegény kakaópor,E1414-színezőanyag,laktóz,kakaóvaj,aroma), búzaliszt, növényi zsír, cukor,vaj, szójaliszt, zsírszegény kakaópor, tojásmassza,sovány tejpor, glükóz-fruktóz szirup,térfogatnövelő,só,aroma

Tömege:150 g, 10 db, 1 db: 5,5 cm, 1cm magas, kerülete csúcson át:12 cm

Gyártja: Z.P.C. Janusz Chojecki, Lengyelország, www.chojecki.pl

MÉG TÖBB TÖLTÖTT TÉSZTA:

TESCO SZÍNES: CITROMKRÉMES
SCHWEIZER FEINGEBACK: MOGYORÓKRÉMES
PEROTTI: TÖLTÖTT CROISSANT-LEKVÁROS,MOGYORÓKRÉMES
MILKA: CAKE&CHOC CSOKIKRÉMES PISKÓTA






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések