BONBONETTI: MARCIPÁNOS ÉS CSOKIS-MEGGYES FALATKÁK

Ez a termék annyira új, hogy a Bonbonetti honlapján sem találtam meg.A széria tagjai még: kókuszos és karamellás.

Éppen a minap jutott eszembe, hogy míg a németeknél szinte minden csokiból csinálnak mini változatot, sok-sok külön becsomagolt falatkát, addig nálunk ez igen ritka. A Kinder Schoco bonbon és a Milka Crispello jutott hirtelen eszembe , de többet nem igen tudnék felsorolni, amit kimondottan hétköznapi fogyasztásra szánnak. Ami van, az  már inkább desszert kategória. (Raffaello, Ferrero...stb)

...és akkor íme, összetalálkoztam ezzel a kvartettel! Úgy látszik néha az agykontroll nálam is működik:)

Amiért ezt a kettőt választottam, azért van, mert valahogy ez a csomagolás a szaloncukrokra emlékeztet. Eszembe jutottak az agyoncukrozott borzalmas kókuszos és vajkaramellás változatok és attól a kettőtől elment a kedvem. Viszont a csokis-meggyes kimondottan megdobogtatta a szívemet, a marcipánosról meg azt gondoltam, hogy a Bonbonetti szívdesszertnél rosszabb csak nem lesz...


 A csomagolása nagyon guszta. Ezt a citromsárgát imádom, rögtön feldobta a napomat:))


 A csomagolás hátulja emlékeztet arra, ne feledkezzünk el a többi fajtáról sem.


 Kezdem a vidám citromsárgával:))


Nahát! Eddig is a szaloncukorra emlékeztetett, így meg aztán végképp! Illata isteni. Őszintén szólva, kicsit féltem, hogy a Bonbonetti szívdesszert töltelékét tették ebbe is. Most vagy átvariálták azt is, vagy kimondottan ebbe mást kísérleteztek ki, de azt kell megállapítani, hogy ebbe lényegesen kevesebb keserűmandula-aromát tettek, emiatt keserű utóíznek nyoma sincs. Nekem még egy kicsit édesebb a kelleténél, de alapvetően finom.
Állaga leginkább a Sport szeletre hasonlít, kicsit masszív és rágás köben enyhén tapad a fogsorunkhoz, de nem élvezhetetlen.

Összetétel: cukor, mandulamarcipán 11% (mandula 36%, cukor, ivóvíz, glükózszirup, aroma), kakaómassza, pálmazsír, tejsavópor, glükózszirup, szójaliszt, kakaóvaj, aromák, szójalecitin
bevonatarány: 20%, kakaótartalom 46%

Termék pontos megnevezése: Étcsokoládéval mártott mandulamarcipános desszert

100g 466 kcal

Tömege:148 g, 11 db desszert


1 falatka 3,3*2 cm, 1,6 cm magas, körméretei: 11*8 cm




Illata a Cherry Queenre emlékeztet. Ízében viszont nem annyira alkoholos. Leginkább a meggyes kókuszgolyóra hasonlít, csak éppen a kókuszt hagyták ki belőle. Ebben is masszív töltelék van, hosszasan lehet rágcsálni. 
Az eddigi Bonbonetti desszertek közül számomra ez a leg-leg. Isteni:) A meggy és a kakaó tökéletes kombinációja. Az alkoholos beütés pedig egészen izgalmassá teszi. Összességében ez egy bravúros kombináció!

Pontos megnevezése: Tejcsokoládéval mártott  csokoládés-meggyes desszert

Összetétel: cukor, kakaómassza 9%, kekszpor, térfogatnövelő, alkoholos meggy 8%, kakaóvaj glükózszirup, zsíros tejpor, szójaliszt, kukoricapehely, alkohol,tejsavópor, szójalecitin, aromák,zsírszegény kakaópor, .Bevonatarány 20%, kakaó száraz ag.tartalom 30%

100g 425 kcal

Tömege: 148 g, 11 db desszert

Beszerezhető: Tesco,450 Ft


MÉG TÖBB BONBONETTI:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések