ANGOL NASIK 24.: CADBURY: CRISPELLO

 Aki azt gondolja, hogy a címben elírás történt; Milka helyett Cadburyt írtam az téved.:)

Aki ismeri a két márka termékeit, az sok esetben kísérteties hasonlóságot fedezhet fel.
A Cadburynek is van Oreos, Bubblys, Caramelles...stb. csokija, csakúgy, mint a Milkának.

A közös termékek sora nem véletlen. Mindkettő a Mondeléz Internationalhoz tartozik, mely mára jópár  jelentősebb édesség márkát szárnyai alá vett a világ valamennyi országából. Ha megnézzük a hozzájuk tartozó termékek videóit (http://www.mondelezinternational.com/brand-family), szerepel közte a Belvita is. Mely számunkra onnan lehet érdekes, hogy a korábban Győri Jó reggelt! terméket nem is olyan régen keresztelték át erre a névre.

Akit érdekel, pontosan milyen márkákat ölelnek fel, ide kattintva megnézheti:
http://www.mondelezinternational.com/about-us/our-corporate-timelines  ( a lap alján van egy "downloads  100 years old brands " felirat, arra kattintva le lehet tölteni pdf formátumban a teljes listát)

Ebből kiindulva ne legyünk meglepve (mint ahogy erre volt már példa : Lu és Tuc kekszes Milka...stb.), ha a jövőben folytatódik majd a márkák kombinációja.Szó szerint újabb és újabb "ízvilágok"-at hoznak létre. Tény, hogy ezek igazán izgalmas kalandozások a fogyasztók részére, de gondolom az alkotóknak is kreatív kihívás.

Nade, most térjünk vissza a Cadbury Crispellohoz. Ebből nem vettem meg a nagy változatot, hiszen ennyiből is ki fog derülni, ha van valami különbség a Milkához képest. A csomagolásra rajzolt termékről az jön le, hogy túl sok nem lesz.



Mint láthatjuk, ebben is szarkofág alakú nasik vannak. Még a csokibevonat színe is olyan. A Milka illatára nem emlékszem, ennek kellemes kakaós.


Feltárva a szarkofágot (...átmentem régészbe) sem fogunk meglepődni.Az ostya része jó ropogós, a csokin érzek némi műanyag ízt:( A tejkrémnek nem sok íze van. Ezt azonban nem tudom összehasonlítani a Milkával, mert abból csak a csokisat kóstoltam. Az viszont itt is egészen ehető, már a vaníliáshoz képest. Emlékeimben kutatva a Milkás finomabb volt, így örülhetünk, hogy ezt nem lehet minden boltban kapni. Megkönnyítették nekünk a választást:)))

U.I.: Ezek után már csak az lenne érdekes, ha kiderülne, gyakorlatilag mind a két márka alatt ugyanaz a legyártott termék van, csak a csomagolása eltérő:))


Összetétel:

töltelék 59%, csokibevonat 8%
cukor, shea vaj és pálmazsír, búzaliszt, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, tojás fehérje por, maltodextrin, sovány tejpor, tejpor, szójalecitin,sovány kakaópor, keményítő, aromák,szódabikarbóna, só

Tömege: 30 g, 3 db nasi

100g 560 kcal

Gyártja: Kraft Food

MILKA CRISPELLO CSOKIS

MÉG TÖBB CADBURY-MILKA PÁROS:

BUBBLY:
CADBURY 
MILKA

MÉG TÖBB CADBURY:
MINI ANIMALS: CSOKITALPAS KEKSZEK
ROSES: FÉMDOBOZÁS CSOKIVÁLOGATÁS
CHOMP,CURLYWURLY
STARBAR
FAVOURITES: CRUNCHIE, DAIRY MILK, FLAKE,CARAMEL

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések