HARIBO 10.: FUNNY CUBES: VIDÁM GYÜMÖLCSÖS HABOKOCKÁK

A rettenetes Nagyi sütije után muszáj kicsit felvidulni! A termék  nevéhez méltóan élénk színű csomagolást választottak. Igen, valahogy a vidámságról nekem is  először a citrom- és a narancssárga szín jut eszembe.:)))

Ha bekukucskálunk az ablakon, már sejthetjük, mi vár ránk, olyan, mintha legodarabkák lennének benne, nem is gumicukrok.



Az az érdekes, hogy az ízek megfejtése újra csak a fantáziánkra van bízva, mert megnevezésnél csak annyi szerepel, hogy gyümölcs ízű habosított gumicukor. Összetételben pedig csak annyi, hogy aromák és színezékek. (persze a cukor mellett).

Ha beleszippantok a zacskóba, elsőre nekem az barack jut az eszembe.


A kockák nagyon cukik,bár némelyikről lefagyott a mosoly, meg van ahol a szem is.4 féle színben pompáznak, mely mindegyik egy-egy külön ízt is jelent.
Legtöbb narancssárgából  (sárgabarack v.sárgadinnye) van 10 db, jön a rózsaszín (feketeribizli) 9 db, citromsárga (banán???): 7 db és végül a fehérből (szegűszeges citrom) csak 4 db jutott.
Összességében nem rossz, aki unja már az eper, narancs, málna gumicukrokat, próbálja ki ezt, mert érdekes ízekkel találkozhat. 


Tömege: 85g

Gyártja: Haribo

VIDEO A TERMÉKRŐL:


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések