MILKA 23.: I LOVE MILKA PRALINÉ: MOGYORÓKRÉMES ÉS DARABOS CSOKISZÍV


Ma egy klasszikust mutatunk be. Bár ebben a formájában nem olyan régóta van piacon, a nagyobb négyzetes dobozú változata szerintem egyidős a Milka magyarországi megjelenésével.



Annyiban újabb ez a termék, hogy a korábbi változatokban nem szerepelt a mandulakrémes, és a "ropogós elemek" is hiányoztak.

A csomagolása nagyon helyes, bár nem éppen méretes: 12*13 cm (leghosszabb/szélesebb pontjain mérve) és a magassága pedig 2 cm. Cserébe viszont nagyon öteletes is. Nem felnyitni kell, hanem a lila, fóliával borított tálcácskát ki kell húzni a tetején keresztül.





Akárcsak a Belgian Hearts desszertben, ebben is 7 db praliné található. Viszont itt ezt előzetesen nem tüntették fel, így csak kinyitáskor szembesülünk vele.
Szív alakú  tálcán szív minták,benne szíves csokik, :))))))))  Imádom! Cukiságfaktora egy 10-es skálán nálam 10!!!
Mindemellett az illata is kellemes kakaós-nugátos.


 A praliné maga annyira nem látványos, mint a dobozon látható. A mogyoródarabkák jól elbújnak a krém között. Igaz, ez a 3,5%, amit beletettek, nem is tud nagy csodákat tenni, bár ha ráharapuk, grillázsos jellege miatt nem tudjuk, nem észrevenni.
A krém nem annyira tömény, mint a már előbb emlegetett belga csokiban. Halványan érződik rajta a mandulás jelleg, de inkább a mogyorós íz a meghatározó.

Összességében ez klassz ajándék lehet Valenin napra. Nem is drága,  látványos és még ehető is:)

Termék pontos megnevezése: Alpesi tejcsokoládé mandulás töltelékkel 38% és ropogós mogyoródarabokkal

Összetétel: cukor, pálmaolaj, kakaóvaj, sovány tejpor, kakaómassza, tejsavópor, mogyoró 3,5%, mandulamassza 3%, tejzsír, szója-és napraforgó lecitin, mogyorómassza, aromák, só
Kakaótartalom min. 30%

Tömege: 38,5 g, 7 db praliné


MÉG TÖBB SZÍV ALAKÚ NASI KÉPEKBEN:











Megjegyzések

Népszerű bejegyzések