MILKA 6.: PIEGUSKI: CSOKIS-MOGYORÓS KEKSZ


A Pieguski lengyel kekszmárka. Annyit sikerült kideríteni, hogy a lengyel "pieg" szó szeplőt jelent. És látható is, hogy az U betű egy szeplős mosolygós arcocska, tehát valószínűleg ehhez lesz valami köze.


A csomag kinyitásakor ellenállhatatlan illat fogad minket: mogyoró, karamellizált cukor és a csoki 3-as keveréke rögtön arra csábít, hogy ne késlekedjünk megkóstolni az egymás mellett sorakozó sütiket.


11 db, egyenként 6*6 cm, összesen 135g, 1 db: 68 kcal
Azért, ha összehasonlítjuk a csomagoláson lévő kekszet a valósággal, láthatjuk, hogy az előbbi bizony jóval több csokibogyót tartalmaz, de igaziból nem hiányzik, mert így is fantasztikus a végeredmény: a mogyoró és a tészta ropogós, a csoki pedig szétolvad a szájban.
Egy arpó kellemetlenség azonban felmerül. Falatozás után nagytakarítást tarthatunk a extra mértékű morzsálódás miatt. Ez azonban senkit ne rettentsen el a megkóstolásától!
Na, meg nem is árt ledolgozni a hirtelen elfogyasztott 748 kalóriát:)))


Összetétel szerint csoki 19%, mogyoró 5%. Érzetben és illatban is a mogyoró többnek tűnik. Nyilván az aroma teszi, de azt viszont nagyon élethűen eltalálták.

Még több Milka:
Tender Wishes: Meggyes-kakaós desszert
Oreo kekszes tábla
Tuc kekszes tábla
Kekszes tábla





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések