SPAR NASIK 4.: MOGYORÓS TEJCSOKI


A lúd, legyen kövér...Meg én is az leszek, ha ennyi mogyis csokit zabálok:))
Tescos mogyi csoki után egy újabb:))) A Spar szerint is a zöld szín passzol e termékhez. Ezt már megtapasztalhattuk a korábbi desszertjüknél is. Bár azt inkább ne emlegessük, mert az igazán lehangoló eredménnyel zárult. (Spar Mogyorós desszertje)
Ennek ellenére ettől a táblás csokitól egyáltalán nem rettegek, mert már a saját márkás étcsokijuk kimondottan az egyik kedvencemmé vált (csokipudingba, sütibe kiváló), és megkóstoltam már a körtés-karamellás tejcsokijukat is, ami a karamella részét - ami igencsak sercegett a fogak alatt - leszámítva, egészen finom volt.


A tábla küllemre eddig a 3 mogyis csoki közül a toplista élén van. És mint látjuk, ezt igazán a magyar emberek fogyasztási szokásaihoz tervezték. Nem vacakoltak azzal, hogy kis kockákra osszák, hiszen kinek elég egyetlen kis mütyürke darab??? Szép termetes egységeket alkottak:))

Itt az egész mogyorók száma kevesebb, mint a Tescosban, bár tény, hogy ebben vannak dirib-darabok is, és összességében kb. ugyanannyival bír, mint elődei.

Nade az íze szerencsére nem hasonlít társaihoz. Ez igazán finom:) Kellően tejes, kellően édes és kellően ropogós.  Így nem csak dizájnban, de ízben is eddig ez vezeti a mogyi csoki topot. Sőt, ha megnézzük az összetételt még növényi zsírt sem találunk benne, kakaóvaj van helyette!

Összetétel: cukor, kakaómassza, kakaóvaj,tejszínpor, mogyoró (27%),teljes tejpor,szójalecitin, aroma

Tömege: 100g-598 kcal

Származási hely: Németország

MÉG TÖBB EGÉSZ MOGYORÓS TEJCSOKOLÁDÉ 100G:



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések