CBA NASIK 1.: CSOKIS-MOGYORÓKRÉMES TÖLTÖTT OSTYA

A tökéletes kombináció. Csokis-krémes-ropogós.
Ezt azért merem már mindjárt az elején leírni, mert bevallom, korábban ettem ilyet. Az első falat után beleszerettem! Ezen nem holmi kakaós bevonómassza van! Igazi csoki, de még milyen! Kicsit kesernyés, amilyennek az étcsokinak lennie kell. Egyedül a krém édes, de csak pont annyira, hogy ellensúlyozza a csoki ízét és a semleges ostyát.


A dobozban 6 féle mintájú négyzet található. Mindegyik hangszerből 2-2 db van, összesen 12.
Egy négyzet mindössze 4*4 cm széles és 1 cm magas. Pillekönnyű, mégis elfér benne 2 réteg ostya, egy réteg mogyoró krém, a tetején meg a jó vastag étcsoki-bevonat. Szép is jó is, ha most pontoznék, ez is megkapná a 10-et, de azonnal:))) Aki nem kóstolta, az tegye meg, mert ezt tényleg érdemes.
Van tejcsokis változata is, azt nem ettem még, mert ez így tökéletes, étcsokival. Szerintem a tejcsoki édessége a mogyorókrémhez nem annyira passzol.El tudom képzelni, hogy az a változat már túl édes.


Termék pontos megnevezése: mogyorónugát krémmel (39%) töltött ostya étcsokoládéval (47%) félig bevonva

Összetétel: cukor, kakaómassza,búzaliszt, növényi zsír, mogyorókrém (10%), kakaóvaj, zsírszegény kakaópor, vajolaj, sovány tejpor, szójalecitin, karamell-szirup, tojássárga por, só, tejcukor, térfogatnövelő

Származási hely: Németország

Nettó tömege: 125 g

MÉG TÖBB OSTYA:
URBÁN: MÁRTOTT OSTYA
EXCELSIOR: KÓKUSZOS-KAKAÓKRÉMES NÁPOLYI
BENEI,ZIEGLER,GYŐRI CITROMOS NÁPOLYI ÖSSZEHASONLÍTÁS
MILKA CRISPELLO CSOKIS
MOGYORÓKRÉMES TÖLTÖTT OSTYA
GIOTTO MINI MOGYORÓKRÉMES OSTYAGOLYÓK
KESUDIÓKRÉMMEL TÖLTÖTT NÁPOLYIGOLYÓ
BIS: CSOKIVAL BEVONT KAKAÓS NÁPOLY

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések