HARIBO 2.: SÜSSE MAUSE: FEHÉR ÉS RÓZSASZÍN EGEREK HABCUKORBÓL

Szerintem a Haribo a fogsort mintázó gumicukorjával elérte a mélypontot, így ezek után bármely terméke csak jobb lehet.


Ezúttal édes kis egerek (süsse mause) vannak terítéken. A csomagon két egérke, szemmel láthatóan egy fiú(kék) és egy lány(rózsaszín) mosolyog ránk. Nem tudom, miért ilyen vidámak, hiszen eleve halálra vannak ítélve...?
A zacskó kicsit megtévesztő, mert bár a gumi egerek egy része valóban rózsaszín, a másik fele kék helyett fehérre sikeredett.


Erről eszembe jut Louis Cole, elmebeteg angol fiatalember, aki a youtube-on mindenféle rémséget eszik nyers, döglött vagy élő állapotban. Többek között elfogyasztott már 10 döglött fehér egérből álló turmixot is szőröstől bőröstöl, csontostól.Brrrrrrrr...

Szerencsére ezek ártalmatlanok. A két fajta egér eloszlása meglehetősen aránytalan. A 200g-ból összesen 4 db fehér egér van, többi rózsaszín. Ezt igazán csak akkor sajnálhatjuk, ha megkóstoljuk őket. Ugyanis a fehérnek kellemes vaníliás-citromos aromája van, míg a rózsaszínnél halványan, inkább utóízként lehet meggy aromát felfedezni. Fordított színösszeállítással jobban járnánk!

Állatkáink habcukorból készültek, de ne valami könnyed szájban olvadós változatra gondoljunk, ez bizony elég rágós.  A csomagon az egérke azt ígéri, hogy" mmmmmmmmm, de jó puha", de ez sajnos nem fedi a valóságot. Bár minden viszonyítás kérdése: a már említett fogsornál valóban puhább. 1 db 7 cm hosszú.


Összetétel: cukor, glükóz szirup, dextróz, zselatin, citromsav,aroma,

MÉG TÖBB EGÉR NASI KÉPEKBEN:

TROLLI PLAYING MOUSE:



MÉG TÖBB HARIBO BEJEGYZÉS:

TEETH: HABOS FOGSOROK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA


Még több állati nasi:
Bombi habmaci
Katjes pandafejek
Lotus Zebra süti



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések