HARIBO 8.: SUPER MIX



A zacskóra rajzolt figurák szerint papuccsal, békával, babával és tejes üveggel fogunk találkozni. Valami baba-szerűség kibontatlanul is látszik, de ez áll, nem ül...

A gyár a csomagoláson ezt üzeni nekünk: 

"Kedves Haribo rajongók,

Reméljük, élvezni fogjátok a Super Mix válogatást, mely pihe-puha, lágy és selymes. Ez a tasak különleges ízélményeket biztosít számodra változatos, vidám formában.

Ez tényleg egy super termék a Haribótól!

Élvezd!"



Kibontva nagyon intenzív,gyümölcsös illat száll fel a zacskóból. A leírás szerint igen sokféle íz keveredik itt: alma, feketeribizli, szőlő, aronia, hibiszkusz, citrom,mangó, narancs,passion fruit, kiwi,bodza


A zacskón lerajzolt 5 helyett 11 féle figurát találunk. A fentieken kívül van itt shake, cupcake, bárány, virág és csigaház is.
A legtöbb a pocakos emberkéből van, 37 db, legkevesebb pedig a cupcakeből 1 db.Ezt azonban nem fogjuk megbánni, ha megkóstoljuk, mert állaga, a sima fehér habcukrokon kívül, ezeknek legjobb. Kívül kicsit kemény, de belül zselés. Ráadásul az  ízük is fantasztikus. Maximálisan megidézik az adott gyümölcsöt. A lila feketeribizlis, a zöld almás, a narancssárga narancsos, a citromsárga  citromos, a piros pedig engem a málnára emlékeztet, de olyan nincs, szóval lehet, hogy ez az aronia. A tejesüveg és a shakes pohár vaníliás-tejszínes.
A többi habcukor és gumicukor kombinációja. A fehér rész finom vaníliás.A többi az előbb nem említett gyümölcsökből tevődik össze.
Valóban igazi élmény enni ezeket a gumicukrokat! Eddig a Tropifrutti és a Pico-balla volt a kedvencem, de most ez ,a manócskáknak köszönhetően , átvette a vezetést!

Összetétel: glükóz szirup, zselatin, étkezési sav, aromák, növény-és gyümölcs kivonatok, méhviasz, karnaubaviasz, karamellizált cukor szirup

Tömege:215 g

100 g 344 kcal

MÉG TÖBB HARIBO:
TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések