HARIBO 16.: HOT STICKS: GYÖMBÉRES-GYÜMÖLCSÖS GUMICUKOR

Ma a Haribo egy igazán izgalmas és bátor termékével ismerkedhettek meg. Gyömbéres és édesgyökeres gumicukorkája már eddig is volt, de szerintem a jalapeno paprika itt szerepel elsőként.
Ha így haladunk eljön az a pillanat, amikor megjelenik a kolbászos változat a piacokon.





A zacskó hátuljára ráírták, milyen kombinációkkal találkozhatunk: csípős narancs (narancssárga-fekete)/jalapeno-málna (piros-fekete)/gyömbér- citrom (citromsárga-fekete) s mindehhez hozzájön még egy rész medvecukor is.


A megjelenése nem túl felkavaró, ezúttal nyilván az ízekre fektették a hangsúlyt. Félve, ám annál kíváncsibban vágok neki a megkóstolásának...
A jalapenjóssal kezdtem: a medvecukor része annyira nem intenzív, mint az itthon kapható változat, a málnás eleinte nagyon finom gyümölcsös - hiányoltam is, hogy miért nem csípős -, aztán, ahogy elillan a aromája, előjön a zöldpaprika íze. De nem kell megijedni, nem annyira durva, mint első érzetünk sugallja. Enyhén érezni némi bizsergést a nyelvünk hegyén, de nem fog patakokban folyni a könnyünk.
Ellenben viszont a citromos-gyömbéres igencsak megkapargatja a torkunkat. Ami elég meglepő, mert ezt a hatást a jalapnotól vártam. Aki ismeri a Haribo ingwer-zitrone termékét, az nagyjából sejtheti mire számíthat.
A három közül a narancsos a legenyhébb változat. Ebben alig észrevehetően van jelen a csili, a citrus és az édesgyökér dominál.
Állaguk kicsit pattog a fogunk alatt, de némi rágás hatására megadja magát.

Összességében ez egy jól sikerült termék, az ízkalandorok semmiképpen se hagyják ki!


Összetétel: glükózszirup, cukor, barnacukor -szirup, zselatin,dextróz, édesgyökér kivonat, aroma,citromsav,narancs,citrom,passion fruit, bodza,feketeribizli,aronia,szőlő, koncentrátum

Tömege:175 g

Gyártja: Haribo Bonn,https://www.haribo.com/deDE/shops/fabrikverkauf/bonn.html

MÉG TÖBB HARIBO:

TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések