HARIBO 13.: TROPIFRUTTI BRAZIL MIX

Az Eispro GOOOL! jégkréme kapcsán már szóba került a foci vb. A Haribo erre az alkalomra több gumicukorral is készült. Íme az egyik, a Tropifrutti brazil változatban. Igaziból ennek a terméknek köze sincs az eredetihez, csak a neve ugyanaz. Míg abban banán, ananász, kiwi,narancs,mangó ízek kaptak helyet, addig ebben totálisan új és elképesztően izgalmas gyümölcsöket vetettek be. Ilyen pl. a guabanaba, melyről most hallottam életemben először. Internet szerint íze a banán az eper és a citromlé érdekes ötvözete.(?)




Szerencsére az alkotók gondoltak arra, hogy egyes gyümölcsök felismerése okozhat némi fejtörést, így megkönnyítették a dolgunkat.


Tyűűűűűűűűűűűű!!! Illatában leginkább a kókusz és a papaya érződik. A gránátalmának egyáltalán nincs illata, a többinek meg nagyon halvány.
A csomagolás hátulja alapján zöld színben a guanabanát vártam, de végülis az a citromsárga színt kapta. Zöld pedig a limette lett. A többit nem részletezem, azok egyértelműek.


A grapefruit (rózsaszín) telitalálat! Eléggé élethűre sikeredett.
 A következő kedvencem a gránátalma, amiben szintén felfedezhető az eredeti gyümölcs íz.
A guanabana is figyelemre méltó. Leginkább engem a méz és ananász kombinációjára emlékeztet, kicsit savanykás beütéssel. Epret és banánt egyáltalán nem érzékeltem benne!
A limette is finom,de ez az íz annyira nem okozott meglepetést, mert limeot ma már  elég sok termékben alkalmaznak.
A végére hagytam a két mumusomat. A papaya és a kókusz számomra túl sok! Nagyon parfümös, émelyítően édes.Olyan, mintha rothadásnak indult, túl érett gyümölcsökből készítették volna.




Ha ízben nem is hasonlít a Tropifruttira, állagban ugyanolyan. Kicsit masszívabb külső lágy,zselés belsőt takar.

Összességében azt hiszem sikerült a Haribonak egy igazán egzotikus  terméket készítenie. Aki új ízélményekre vágyik, az mindenképpen kóstolja meg!

Összetétel: cukor,glükóz szirup,zselatin,citromsav,sáfrány,fekete retek, citrom,alma,feketeribizli,csalán, szőlő,kiwi,bodza,spenót kivonat,carnauba viasz,aromák

MÉG TÖBB HARIBO:

TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA


MÉG TÖBB HARIBO MIX:
TANGFASTICS
COLOR-RADO
SUPER MIX

VIDEÓ A TERMÉKRŐL:

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések