HARIBO 20.: PHANTASIA PINK ÉS ZÖLD: VÁLOGATÁS GUMICUKROK


A Haribonak nem ezek a legújabb változatai (az ugyanis a Minions-Gru rajzfilm nyomán).  A zöld már régebben piacon van, a pink pedig nyár környékén kerülhetett a boltok polcaira.


Az már a csomagolásából is kiderül, hogy igen változatos és vidám gumicukrokkal lesz dolgunk.



A zöldet a fiús változatnak gondoltam, meg azt is feltételeztem, hogy tele lesz zöld elemmel, de ezek közül egyik tipp sem jött be.
Ez a sok cumi elég ciki egy fiúnak, nem???
A zöld színű cukorkánk 2 db van, egy zebra és egy autó, főként a piros és árnyalatai dominánsak a zacskó tartalmát illetően.
Ízeit és illatát egyértelműen a gyümölcsök uralják. Szerencsére nem kell találgatnunk, melyik színhez, melyik íz tartozik, mert a zacskó hátulján pontosan megadják ezeket.
A fehér ananászos, a zöld zöldalmás, citromsárga citromos, narancssárga narancsos, sötétebb piros málnás, világosabb piros epres, lila áfonyás, a kék pedig feketeribizlis.
Állagával, mint minden nem habos Haribonál, az a problámám, hogy túlzottan rágós és kemény. Viszont az ízük kellemes, fel lehet ismerni az egyes gyümölcsöket.




A rózsaszín változaton már egyértelműen látszik, hogy csajoknak készült. Néhány elem visszaköszön a korábban bemutatott Tesco Princes gumicukor mixből. Masni, táska, póni,rúzs, sminkecset...stb.
A zöldnek intenzívebb gyümölcsös illata van, ott a sok eper és málna megtette a hatását. Itt látható, hogy főszerep a sárgának jutott. Sajna a névadó szín, egy elemben, a száj formában jelenik csak meg, a másikban jobb volt az arány, abban 2 zöld gumicukor volt. Ettől függetlenül nagyon jól kivitelezett mindegyik, felismerhetőek a figurák.
Ellentétben a másikkal, itt a fantáziánkra bízták, milyen ízeket érezzünk. Feltételezem ugyanazokat az aromákat használták, mint az elsőnél, bár itt az összetételnél megjelenik a meggy is.

Tömege:200 g

100 g 342 kcal

Gyártja: Haribo Bonn

Video a pink változatról:



MÉG TÖBB HARIBO:

TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések