HARIBO 6.: DINOSAURIER (DINOSZAURUSZ)


Sosem gondoltam volna, hogy egy gumicukor kapcsán fogom megtudni, hogy Magyarországon is éltek egykoron dínók. Pontosabban a Hungarosaurus, amelyről megállapították, hogy anno nálunk "legelészett".
Itt egy kép róla.Nagyon barátságos pofija van:)))

forrás:europeana.eu
Igaziból azt akartam kideríteni, hogy a zacsiban található gumicukorkák melyik dinoszauruszt ábrázolják, mert - járatos nem lévén ebben a témakörben - egyedül csak a T-Rex-et ismertem fel.

Van 4 álló - ez a T-Rex-, van 7 kerek fejű- ahogy végignéztem a kínálatot, ez leginkább a brachiosaurus vagy az iguandon-, van 6 db tüskés hátú - stegosaurus- és egy orrszarvú féleség- triceratops-

Összesen: 18 db két színben pompázó gyümölcsös gumicukorka.

Minden nagyon szép, minden nagyon jó, leszámítva az állagát. Iszonyatosan rágós, állkapcsot megedző tortúra az elfogyasztása. De megbocsátom, mert a történelmi tény, amit e termék által nyertem, az kárpótol minden szenvedésemért.:))

Összetétel: glükóz szirup, zselatin,dextróz,gyümölcscukor, invertcukor-szirup, étkezési sav,citromsav,aromák:narancs,citrom,feketeribizli,bodza,arónia,szőlő, fényezőanyagok: fehér és sárga karnaubviasz, színezékek: klorofill, rézkomplexe,növényi szén,antocián

Tömege:100 g

MÉG TÖBB HARIBO:

TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
COLOR-RADO
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA


Még több állati nasi:
Argenta Surf tejkrémes csokirudak
Yumi cápa 
Lotus Zebra süti

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések