HARIBO 12.: COLOR-RADO: ÉDESGYÖKÉR-GYÜMÖLCS GUMICUKOR-VÁLOGATÁS

Ezt a Haribot itthon is be tudjátok szerezni. Már megismerhettétek a Super Mixet, most ismét egy válogatáson a sor: Color-Rado.
A zacskóra rajzoltak szerint azt kéne gondolnunk, hogy ennek van  némi köze Amerikához.  De sajna nincs. Se cowboy kalap, se ló,se bika...





...Van helyette 3 óriási béka, egy közepesen nagy zöld maci, 1 db ananász, 2 málna-szerűség, 2 kapszula és a többinek még érdekes külsőt sem sikerült adni.Na jó, a fekete-fehér kocka elég jól néz ki!
Tulajdonképpen a Haribo Konfekt terméket variálták kicsit tovább. Nekem nem jön be ez a színezett kristálycukor borítás és még a medvecukorral sem sikerült teljesen megbarátkoznom.
A gyümölcsös jelleg nem tud igazán érvényesülni az édesgyökér intenzív íze miatt, csak pillanatokra tud megvillanni. Kivétel ez alól a citromos, ahol pont a fordítottja a helyzet.


Azt gondolom, ezt a terméket nem nekem találták ki!

Összetétel:glükóz szirup, cukor, barnacukor szirup, búzaliszt, zselatin,szőlőcukor,keményítő,növényi zsír, kókuszreszelék, citromsav, édesgyökér-kivonat 3%, sovány tejpor, gyümölcslé koncentrátumok (alma,ananász, citrom,eper,málna,narancs),aroma,só, zsírszegény kakaópor, karamellszirup, méhviasz, karnaubaviasz, agar-agar,bodza kivonat

Tömege: 100 g



VIDEÓ A TERMÉKRŐL:

MÉG TÖBB HARIBO:
TEETH: HABOS FOGSOROK
SÜSSE MAUSE: HABEGEREK
SOFT KISS: CSOKIS HABCUKROK
DIE SCHLÜMPFE SAURE: SAVANYÚ HUPIKÉK TÖRPIKÉK
DINOSAURIER: DINOSZAURUSZOK
SUPER MIX
BALLA BALLA COLA
FUNNY CUBES
TANGFANTASTICS
TROPIFRUTTI BRAZIL MIX
CRAZY PYTHON: SZÍNES GUMIKÍGYÓK
TOP STAR MIX
HOT STICKS
FUN GUMS BRAZIL
KOALA TATZEN
CHAMALLOWS BRAZIL
PINK/GRÜN PHANTASIA
MINI SZALONCUKOR
LIEBESHERZEN
PASTA FLAGGA

HASONLÓ GUMICUKROK:
BASSETTS

MÉG TÖBB HARIBO MIX:
TOP STAR
BRAZIL MIX
SUPER
TANGFASTICS

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések